Новини

«Це буде краща історія, ніж з Ракицьким»: журналіст оцінив перспективи повернення Ярмоленка до Динамо

Переглядів 596
Артем Жилінський
3 голоси
Андрій Ярмоленко. Фото: Аль-Айн
Відомий журналіст та блогер Андрій Сеньків висловився щодо можливого повернення до київського Динамо капітана збірної України Андрія Ярмоленка.

Журналіст «KDK» Андрій Сеньків вважає, що повернення Ярмоленка буде красивішою історією, аніж камбек Ракицького до Шахтаря.

«Я думаю, що це буде краща історія, ніж з Ракицьким. Не з точки зору мого ставлення до Ракицького, а з точки зору гри в футбол. Ярмоленко цю УПЛ буде роз******ти, я даю 100%. Враховуючи рівень інтенсивності, рівень опонентів, які будуть проти нього грати, – це вбивча зброя».

Також Сеньків переконаний, що рівень та індивідуальність Ярмоленка допоможе киянам досягати кращих результатів ніж минулого сезону.  

«Я не знаю, хто буде тренером Динамо. Але в Динамо важливо, щоб були індивідуальності, які вирішають епізоди, тому що системи якоїсь немає. Ярмоленко, думаю, буде приносити величезну користь і буде найкращим гравцем Динамо в атаці прямо зараз. Він точно буде кращим за Кабаєва і Перріса. Він буде одним з найкращих вінгерів УПЛ прямо зараз, я в цьому переконаний», — заявив Сеньків на каналі «KDK».

  • Ярмоленко цього сезону в складі Аль-Айна провів 31 матч, у якому він забив 11 голів і зробив шість результативних передач.
  • Вінгер з літа 2008 по літо 2017 року виступав за Динамо. 
  • У складі київського клубу він провів 350 матчів, у яких забив 137 голів і зробив 90 асистів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт