Новини

«Це фантастичний колектив»: наставник Мудрика висловився щодо чудового сезону команди Зінченка

Переглядів 1733
Артем Жилінський
1 голос
Френк Лемпард. Фото: ФК Челсі
Виконувач обов'язків головного тренера Челсі Френк Лемпард поділився думкою про Арсенал, з яким «аристократи» зіграють завтра на виїзді в рамках 34-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Арсенал завтра прийме Челсі у поєдинку 34 туру чемпіонату Англії.

Виконувач обов'язків головного тренера «аристократів» Френк Лемпард поділився очікуваннями від лондонського дербі в інтерв'ю британському телеканалу ВВС.

«Вони все ще прагнуть виграти Прем'єр-лігу. Це фантастичний колектив, і вони проводять чудовий сезон. Якщо вони поранені, можуть сильно відреагувати. Залишилося достатньо ігор, щоб елемент ризику все ще був у верхній та нижній частинах таблиці. Вони точно залишаються у гонці», – сказав Лемпард.

Арсенал, у складі якого виступає український захисник Олександр Зінченко, продовжує боротьбу за чемпіонство із Манчестер Сіті. «Каноніри» посідають друге місце та відстають від «городян», які мають одну гру в запасі, на одне очко. Безвиграшна серія команди Мікеля Артети складає чотири матчі.

Челсі, кольори якого захищає український вінгер Михайло Мудрик, провів 32 поєдинки, набрав 39 очок і посідає 12 місце у турнірній таблиці АПЛ. Команда програла усі п'ять матчів під керівництвом Лемпарда.

Поєдинок 34-го туру чемпіонату Англії між Арсеналом та Челсі відбудеться завтра, 2 травня, на лондонському стадіоні «Емірейтс» і розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт