Новини

«Це не історія з Мудриком»: коментатори пояснили, що чекає на Циганкова у майбутньому

Переглядів 15704
Артем Жилінський
5 голосів
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
Коментатор «MEGOGO» Вадим Скічко та відомий журналіст Роберто Моралес оцінили перспективи українського вінгера Жирони Віктора Циганкова.

Роберто Моралес вважає, що Циганкова розкрутили не так потужно, як вінгера лондонського Челсі Михайла Мудрика. Тому саме над цим варто працювати вінгеру Жирони, на думку експерта.

«Якщо Жирона хоче на ньому добре заробити, то там не поспішатимуть. На ринку за ним стежать, але немає вибуху, тож його медійно не розкручують. Це не історія із Мудриком. Нині вже у другому сезоні можна почати працювати над медійною складовою для бренду. Так, це дуже важлива складова», — сказав Моралес. 

Вадим Скічко запевнив, що український вінгер проведе ще один повноцінний сезон в іспанській команді, а далі рішення прийматиметься по ситуації.

«Я б не був таким категоричним. Жирона просто не звикла крутити коштами, бо працює дещо інакше. Минулого сезону вони вперше за чотири роки мали негативне трансферне сальдо. А майбутнє Циганкова безпосередньо залежить від його роботи у Жироні. Думаю, ще на сезон він у Каталонії затримається», — заявили експерти ексклюзивно для FanDay.net.

  • У минулій кампанії українець зміг забити три голи та зробити шість результативних передач у 19 поєдинках за Жирону;
  • Жирона фінішувала десятою в Ла Лізі та наступного сезону буде вирішувати завдання на внутрішній арені;
  • Контракт Циганкова розрахований до літа 2027 року. Ціна на українського вінгера на порталі Transfermarkt складає 22 млн євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт