Новини

«Це не Марсель Малиновського»: експерт оцінив ситуацію півзахисника збірної України з приходом нового тренера

Переглядів 572
Ілля Деулін
1 голос
Руслан Малиновський. Фото: Марсель
Півзахиснику Марселя Руслану Малиновському доведеться постаратися, щоб вписатися в тактику нового головного тренера «олімпійців» Марселіно. Українець освоює позицію центрального форварда.

Перед початком сезону Ліги 1 Марсель, за який виступає український півзахисник Руслан Малиновський зробив перестановки на посаді головного тренера команди. Хорвата Ігора Тудора змінив іспанець Марселіно. 

Коментатор Ігор Бойко зазначив, позицію, на якій може виступати українець під орудою нового керманича:

«Малиновський після призначення Марселіно шукає себе в схемі 4-4-2 на позиції центрального форварда. В нас люблять казати Марсель Малиновського, але, авжеж, це не Марсель Малиновського, тому що йому самому треба довести свою роль в команді». 

Також експерт розповів, як Малиновському вдається вжитися з новими функціями на полі:

«Авжеж, його позиція центрального нападника ближча (до рідної позиції атакувального півзахисника, – прим. УФ), ніж в центрі півзахисту з ось такою схемою. Поки в контрольних матчах виходить не дуже добре, але є час і Малиновський може стати важливим гравцем, якщо навчиться грати в новій схемі». 

Наостанок Бойко у подкасті Вдосвіта сказав, що мотивує півзахисника виступати в французькій команді:

«Звичайно, що півзахисник хоче залишитися в Марселі, хоча б на певний час, адже ж Ліга чемпіонів. Українські футболісти дуже до неї прив’язані, навіть якщо не постійне місце в старті, нехай це не сильний чемпіонат – але Ліга чемпіонів».

  • Раніше повідомлялося про інтерес до Малиновського з боку неназваних італійських клубів.
  • «Олімпійці» поки що провели два товариських матчі: з Німом (2:0) та Ейпеном (0:1). Українець у цих спарингах голами не відзначався.
  • 27 липня Марсель зіграє з Валвейком, а 2 серпня прийме Баєр.
  • Ліга 1 для команди стартує 13 серпня (базова дата) домашнім матчем з Реймсом.
  • У третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів Марсель 8/9 та 15 серпня зіграє з переможцем пари Дніпро-1 – Панатінаікос.
  • Малиновський за Марсель провів 23 поєдинки, в яких забив два голи та віддав одну гольову передачу.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт