Новини

«Це неймовірна подія»: Циганик висловився про повернення Ярмоленка, згадавши Шевченка

Переглядів 338
Артем Жилінський
2 голоси
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо
Відомий спортивний журналіст Ігор Циганик висловився щодо важливості та цінності для України повернення Андрія Ярмоленка до київського Динамо.

Півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко став гравцем Динамо. Київський клуб офіційно оголосив про повернення досвідченого футболіста.

Ігор Циганик вважає, що це неймовірна подія на рівні повернення Шевченка в Динамо у 2009 році. Також журналіст назвав Ярмоленка найкращим українським футболістом. 

«Це неймовірна подія. Його можна порівнювати із поверненням Шевченка у 2009 році з-за кордону до київського Динамо. Найкращий та найвідоміший на даний момент український футболіст повертається додому».

Циганик відзначив, що Ярмоленко повертається у дуже складний час для всіх українців. На його думку, це заслуговує на повагу.

«У складний час, під час війни, коли мало хто хоче повертатись до України. А він повертається до рідного клубу», – сказав Циганик в ефірі телеканалу «1+1».

  • 33-річний Ярмоленко виступав за Динамо з 2008 по 2017 рік. Футболіст провів у біло-синій футболці 340 матчів, в яких забив 137 м'ячів та віддав 90 асистів.
  • Раніше Ярмоленко виступав за Десну, Боруссії Д,  Вест Гем та Аль-Айн. 
  • Повідомлялося, що після закінчення контракту Ярмоленко отримає посаду спортивного директора Динамо.
  • Угода українського вінгера з київським клубом діятиме два роки.
  • Динамо за підсумками минулого сезону посіло четверте місце в турнірній таблиці УПЛ. Команда Мірчі Луческу представлятиме Україну в Лізі конференцій УЄФА 2023/24.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт