Новини

«Це просто злочин»: Циганик не стримав емоцій з приводу провалу Карпат у Першій лізі

Переглядів 11438
Павло Клименко
3 голоси
Гравці Карпат. Фото: ФК Карпати
Відомий журналіст та коментатор Ігор Циганик прокоментував виступи львівських Карпат цього сезону, які не змогли вийти в українську Прем'єр-лігу.

У матчі сьомого туру Першої ліги групи «Чемпіонська», який пройшов минулого понеділка, Карпати програли черкаському ЛНЗ (1:4) і практично втратили шанси пробитися у плей-офф за вихід до УПЛ.

Ігор Циганик розкритикував Карпати за провал цього сезону у Першій лізі.

«Маючи такий бюджет, маючи такі можливості, маючи таких футболістів, не вийти з Першої ліги до УПЛ – це злочин. Мені не вірилося, що Карпати не зможуть пробитися до еліти. У команді добрі футболісти, які пограли на серйозному рівні, там добрі зарплати на рівні деяких команд УПЛ».

Не вдалось завантажити відео.

Журналіст висловив здивування тим, що львівський клуб має дуже добрий бюджет, а в результаті команда навіть не пробилася до плей-офф за вихід до елітного дивізіону.

«Я не знаю, яке буде рішення у керівництва клубу, але витратити гроші, поставити завдання, застосувати всі навколофутбольні моменти та не вийти, для мене це дивно. Я думаю, що Віталій Кварцяний із такими умовами вийшов би в УПЛ навіть без команди», – сказав Циганик у авторській програмі на ютубі.

За тур до закінчення сезону у Першій лізі Карпати посідають п'яте місце у турнірній таблиці групи «Чемпіонська», маючи у своєму активі 17 очок. Раніше путівки УПЛ вибороли київська Оболонь та житомирське Полісся.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт