Новини

«Це саме те, що потрібно Мудрику»: в Англії зробили прогноз на майбутнє вінгера Челсі

Переглядів 2741
Данило Моісеєнков
4 голоси
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Вінгер збірної України Михайло Мудрик повинен довести свою спроможність грати в АПЛ. В Англії перелічили параметри, завдяки яким українець доб'ється успіху у Челсі.

Лондонський Челсі під керівництвом нового головного тренера Маурісіо Почеттіно почав підготовку до нового сезону поїздкою до США на передсезонний тур. Михайло Мудрик буде у Америці разом із синіми, щоб попрацювати над помилками кампанії 2022-23.

Англійське видання GOAL назвало причини провалу українця у другій половині минулого сезону після трансферу із Шахтаря за 100 мільйонів євро разом з усіма бонусами.

«Мудрик отримав багато критики через те, що не виправдав очікувань після свого дорогого січневого переходу але він завжди розумів, що йому знадобиться значний період адаптації.

Він не грав у офіційних матчах з листопада, а перехід до АПЛ був неминуче різким кроком після УПЛ. Вкидання його в плавильний котел катастрофічного сезону Челсі не могло дати негайного успіху».

Також джерело сказало, що потрібно українцю для успіху на Стемфорд Брідж.

«Передсезонні товариські матчі без тиску і достатньо часу, щоб набрати фізичну форму, необхідну для суворих вимог Прем'єр-ліги – це саме те, що потрібно Мудрику на даному етапі.

І він сам, і його клуб сподіваються, що в серпні він буде готовий розпочати новий сезон у повній бойовій готовності».

  • Нагадаємо, що у США «аристократи» проведуть п’ять товариських матчів.
  • Сезон АПЛ для Челсі розпочнеться 13 серпня домашнім матчем проти Ліверпуля.
  • Мудрик після трансферу у січні цього року провів 17 матчів за англійський клуб, в яких віддав дві результативні передачі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт