Новини

«Це виглядає як виправдання»: Севідов відповів на слова Луческу, згадавши історію часів роботи у Карпатах

Переглядів 432
Владислав Лютостанський
3 голоси
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Відомий український тренер Олександр Севідов відреагував на слова головного тренера київського Динамо Мірчу Луческу про тяжкий виїзд до Греції.

У четвер, 10 серпня, Динамо поступилося Арісу в третьому кваліфікаційному раунді відбору Ліги конференцій з рахунком 0:1. Ще до матчу головний тренер біло-синіх Мірча Луческу наголошував на тому, що команда добиралася до Греції майже 25 годин

Колишній головний тренер Карпат Олександр Севідов вважає, що таким чином Луческу виправдовувався ще до того, як матч було зіграно.

«Луческу ще до гри попередив, що вони дуже довго добиралися на цю гру. Для мене це виглядає як виправдання. Всі знають, що у нас війна, всі знають, що нам важко, але, хлопці, це Аріс, а це київське Динамо. На мій погляд, це незрівнянні клуби».

Севідов пригадав часи своєї роботи в Карпатах та його тяжкі виїзди з командою по всій Україні.

«У нас був виїзд Львів-Сімферополь, коли вже були блокпости й ми мали виходити з автобуса та показувати паспорти. Потім з Сімферополя ми їхали у Донецьк, де переночували та вранці вирушили у Луганськ. У Луганську ми зіграли, сіли в автобус і назад у Львів. Автобус у Карпат був комфортний, але доріг тоді ще не було».

Мова йде про квітневі матчі української Прем'єр-ліги сезону 2013/14. Тоді 20 квітня 2014 року Карпати на виїзді мінімально перемогли сімферопольську Таврію (1:0), а вже 23 квітня зіграли в результативну нічию з луганською Зорею (2:2). 

Також 54-річний фахівець розповів, чому ніколи не скаржився на важкі виїзди на матчі.

«Я ніколи це не пригадував після матчі, бо коли виграєш, то забуваєш про це, а коли програєш, то це виглядає як виправдання. Ну вже потрапили ми в таку важку ситуацію, але ж треба грати», – сказав Севідов на ютуб-каналі Фінти та підкати.

  • Матч-відповідь між Динамо та Арісом пройде у Бухаресті на стадіоні Джулешті 17 серпня. Початок зустрічі – 20:00.
  • Севідов очолював львівські Карпати (2013-2014), харківський Металіст (2015-2016), ужгородську Говерлу (2011-2013), Маріуполь (2016-2017) та низку інших клубів.
  • Суд у Лозанні у квітні 2023 року залишив без зміни вирок УАФ, згідно з яким Севідова було довічно відсторонено від футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми. Там він із 2017 по 2018 рр. виконував роль консультанта.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт