Новини

«Це єдиний спосіб досягти наших цілей»: Ребров налаштований на перемогу у грі проти з Аль-Шарджею

Переглядів 698
Євген Чепур
2 голоси
Сергій Ребров. Фото: Google
Наставник Аль-Айна Сергій Ребров на передматчевій прес-конференції поділився своїми очікуваннями від домашнього матчу з Аль-Шарджею в 23-му турі першості ОАЕ.

Сергій Ребров зазначив, що його команда розуміє відповідальність майбутньої гри з Аль-Шарджею в чемпіонаті ОАЕ.

«Гравці усвідомлюють важливість нашого матчу з командою Аль-Шарджа. Ми повинні зосередитися на своїй грі і серйозно віддаватися справі. Нам має бути знайомий стиль гри суперника, щоб Аль-Айн зробив усе можливе, щоб домінувати в цьому матчі. Це єдиний спосіб досягти наших цілей».

Ребров також торкнувся теми минулого матчу проти Аль-Васла в півфіналі Кубка президента (1:0), завдяки якому команда Реброва вийшла у вирішальну стадію турніру.

«Якщо ми розглянемо наш недавній матч проти Аль-Васла і той факт, що ми грали без одного гравця, ми побачимо, що десять гравців змогли зосередитися на виконанні своїх оборонних завдань. Ось чому ми виграли в суперника із сухим рахунком і хорошою грою».

Фахівець підкреслив, що його команда, незважаючи на гру вдесятьох, намагалася показувати гідний рівень гри.

«Так, я вважаю викликом - грати у справжній футбол, не затягуючи час. Ми зіграли проти п'яти найкращих команд: Аль-Ахлі (1:1), Аль-Джазіри (3:2), Аль-Вахди (3:0). Незважаючи на успіхи в Кубку президента, ми повинні сконцентруватися на наступній грі», - наводить слова тренера прес-служба Аль-Айна.

Зазначимо, що матч Аль-Айн - Аль-Шарджа відбудеться сьогодні, 19 квітня. Стартовий свисток у грі пролунає о 21:00.

Нагадаємо, що Аль-Айн за чотири тури до фінішу сезону посідає друге місце в турнірній таблиці чемпіонату ОАЕ і відстає від лідера Аль-Ахлі на п'ять пунктів.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт