Новини

«Цей клуб може стати послідовником ЛНЗ»: журналіст звернув особливу увагу на команду Першої ліги

Переглядів 9200
Владислав Лютостанський
5 голосів
Вікторія – МФК Металург. Фото: ФК Вікторія
Відомий український коментатор Володимир Звєров розповів про команду з Першої ліги, яка може стати відкриттям сезону та повторити шлях черкаського ЛНЗ.

За підсумками сезону 2022/23 у Перші лізі черкаський ЛНЗ підвищився у класі та став першим клубом з Черкащини в УПЛ. 

Відомий коментатор Володимир Звєров вважає, що шлях ЛНЗ до еліти може повторити сумська Вікторія, яка наразі є командою Першої ліги.

«Це команда, якою опікується президент Сергій Бондаренко, який є бізнес-партнером компанії LNZ Group. Цей клуб може стати послідовником ЛНЗ. Команда зараз приглядається до Першої ліги та підсилилася непоганими виконавцями. Зараз не стоїть питання про вихід за підсумками сезону до УПЛ, але почекаймо, що станеться зимою».

Звєров пригадав, як ЛНЗ активізувався у прагненні вийти до УПЛ після осінньої частини сезону.

«Про ЛНЗ також говорили, що ця команда тільки вийшла до Першої ліги й перший сезон витратить на те, щоб звикнути до цього дивізіону, а вже з наступного сезону ставитимуть задачу вийти в УПЛ.

Але потім взимку, щось змінилося. ЛНЗ тоді собі VAR замовляв на важливі матчі з Карпатами та Поліссям. Саме це і стало сигналом, що клуб прагне до УПЛ. Зрештою так і сталося».

Коментатор вважає, що детальніше про перспективи Вікторії з виходом до УПЛ можна буде говорити після закінчення першої частини сезону.

«Зараз це хороша, збита команда з достатньо досвідченими виконавцями й в неї дуже високі шанси потрапити до десятки найкращих. Вже після виходу у топ-10 ми подивимось, що буде далі. Тренер Анатолій Безсмертний, який багато років тренував команди УПЛ, а останнім його клубом був ФК Львів», – сказав Звєров у програмі «Звєров Про Футбол».

  • Наразі Вікторія займає четверте місце після трьох турів у Першій лізі, маючи п'ять балів.
  • Також команда вийшла до 1/16 Кубка України, обігравши Інгулець (1:0).
  • Наступний поєдинок Вікторія проведе на виїзді у Вишгороді проти місцевого Діназа.
  • У 2021 році Вікторія (Миколаївка) та Альянс (Липова Долина) об'єдналися в одну команду та нині представляють місто Суми.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт