Новини

Челсі купив найкращого бомбардира Бундесліги: у Мудрика з’явився новий напарник по атаці

Переглядів 1204
Дмитро Котков
2 голоси
Нкунку - новачок Челсі. Фото: Челсі
Лондонський клуб після провального сезону продовжує формувати склад на нову кампанію. «Аристократи» підсилилися забивним французом.

Челсі повідомив про те, що 25-річний французький форвард Крістофер Нкунку перейшов з Лейпцига до лондонського клубу. Угода вступить в дію першого липня.

Була інформація, що вартість Нкунку складає приблизно 60 мільйонів євро.

«Я неймовірно щасливий приєднатися до Челсі. Я з нетерпінням чекаю зустрічі з моїм новим тренером і партнерами по команді. Хочу показати фанам Челсі, на що я здатен на полі. Погравши в Лізі 1 та Бундеслізі, я тепер хочу виступати в АПЛ», – сказав Нкунку стосовно трансферу.

До Лейпцига Нкунку грав за ПСЖ, з якого перейшов до «биків» у 2019 році. З парижанами він здобув дев’ять титулів.

  • Разом з Лейпцигом француз виграв два Кубку Німеччини, а також став найкращим голеадором Бундесліги сезону 22/23 (16 голів).
  • Челсі в тому сезоні став 12-м в АПЛ. Лондонська команда під керівництвом Маурісіо Почеттіно зосередиться на внутрішній арені.
  • Михайло Мудрик у минулому сезоні зіграв за Челсі 17 матчів та записав до свого активу два асисти. У переможному для жовто-синіх матчі відбору Євро-2024 проти Північної Македонії (3:2) український вінгер Челсі відзначився двома гольовими пасами.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт