Новини

Челсі офіційно підтвердив призначення Лемпарда на посаду наставника команди: Мудрик отримав нового коуча

Переглядів 1410
Дмитро Котков
1 голос
Френк Лемпард. Фото: Google
Френк Лемпард керуватиме лондонським Челсі. На посаді головного тренера легенда «аристократів» замінив Грема Поттера, якого було відправлено у відставку після поразки від Астон Вілли.

Лондонський Челсі на своєму офіційному сайті повідомив про те, що 44-річний англійський спеціаліст Френк Лемпард повернувся до роботи головним тренером «аристократів». За інформацією прес-служби лондонського клубу, контракт Лемпарда розрахований до кінця поточного сезону. 

Френк Лемпард грав за Челсі у 2001-2014 роках, здобувши з командою масу титулів. У якості головного тренера англійський спеціаліст працював з лондонцями у 2019-2021 роках. Потім Лемпард очолював Евертон, який відправив його у відставку.

Зазначимо цікавий факт. Челсі вигравав двічі Лігу чемпіонів тоді, коли по ходу сезону в лондонській команді змінювали тренера. Спочатку у 2012 році «аристократи» виграли найпрестижнійший єврокубок з Роберто Ді Маттео, який змінив Андре Віллаша-Боаша. А потім у 2021 році лондонці перемогли в Лізі чемпіонів з Томасом Тухелем, який, до речі, змінив Френка Лемпарда.

Челсі продовжує грати в Лізі чемпіонів, де в рамках 1/4 фіналу лондонці зустрінуться з мадридським Реалом. Також «аристократи» на даний момент з 39 очками в активі посідають 11 місце в турнірній таблиці АПЛ. 

Що стосується Михайла Мудрика, то українець на даний момент зіграв за Челсі дев'ять матчів та відзначився одним асистом.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт