Новини

Челсі оголосить ім'я нового головного тренера цього тижня: цікаві факти про коуча, який очолюватиме команду Мудрика

Переглядів 981
Дмитро Котков
1 голос
Маурісіо Почеттіно. Фото: Google
Лондонський Челсі вже найближчими днями представить публіці нового наставника, який працюватиме з аристократами, починаючи з наступного сезону.

Цього тижня керівництво лондонський Челсі остаточно визначиться з новим головним тренером «аристократів» на наступний сезон. Про це повідомляє авторитетне видання The Athletic. 

Зазначається, що про рішення буде оголошено вже найближчими днями.

Основним кандидатом на посаду наставника лондонців залишається аргентинський спеціаліст Маурісіо Почеттіно, відомий своєю роботою в Тоттенгемі та Парі Сен-Жермен.

Тренерська кар'єра 51-річного Почеттіно досить цікавав. Розпочинав він у рідному для себе Еспаньйолі, з яким у якості гравця здобув два трофеї Кубку Іспанії. Потім Маурісіо тренував Саутгемптон, з яким розпочалась його кар'єра в АПЛ.

Після цього у 2014-2019 роках аргентинець очолив Тоттенгем, з яким і зробив заявку про себе. За той час Почеттіно чотири рази визнавався найкращим тренером місяця АПЛ. Саме з аргентинським коучем шпори вперше в історії вийшли до фіналу Ліги чемпіонів сезону 2018/2019. Тоді команда Маурісіо Почеттіно програла Ліверпулю Юргена Клоппа з рахунком 0:2, але перед цим яскраво пройшла дортмундську Боруссію, Манчестер Сіті та амстердамський Аякс.

Після цього аргентинський коуч у сезоні 2021/2022 працював з ПСЖ, з яким він виграв три трофеї (Ліга 1, Кубок Франції, Суперкубок Франції). І ось тепер Почеттіно очолить Челсі, з яким захоче виграти нові титули.

Додамо, що виконуючий обов'язки головного тренера Френк Лемпард разом зі спортивними директорами клубу допрацюють з лондонською командою заключні чотири матчі АПЛ цього сезону. Новий тренер, а саме Почеттіно, розпочне працювати з Челсі в рамках підготовки до сезону 2023/2024.

Український легіонер Челсі Мудрик на даний момент зіграв за Челсі 15 матчів та записав до свого активу дві результативні передачі.

Челсі з 42 очками в активі посідає 11 місце в турнірній таблиці АПЛ. Наступний матч лондонці зіграють на своєму полі 13 травня з Ноттінгем Форест.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт