Новини

Челсі вже знайшло потенційну заміну Лемпарду: команда Мудрика зустрінеться проти кандидата в ЛЧ

Переглядів 1819
Артем Жилінський
1 голос
Карло Анчелотті. Фото: Google
Керівництво лондонського Челсі розглядає кандидатуру італійського фахівця Карло Анчелотті, який очолює мадридський Реал на посаду головного тренера «аристократів».

арло Анчелотті може очолити Челсі у разі звільнення з мадридського Реалу найближчим літом. Кандидатура італійського фахівця обговорюється керівництвом лондонського клубу, про що повідомило авторитетне видання ESPN.

Аристократи хочуть призначити тренера, який працює в тандемі зі спортивним директором, а Анчелотті за свою кар'єру часто стикався з такою структурою.

Італійський фахівець може залишити Реал у тому випадку, якщо не виграє з командою якийсь трофей цього сезону. До 1/4 фіналу Ліги чемпіонів команда Анчелотті, у складі якої виступає український голкіпер Андрій Лунін, зустрінеться саме з Челсі.

63-річний Анчелотті очолював Челсі з 2009-го по 2011 рік і виграв із командою чемпіонство, Кубок та Суперкубок Англії.

Нагадаємо, що виконувачем обов'язків головного тренера Челсі, за який виступає український вінгер Михайло Мудрик, після звільнення Грема Поттера було призначено Френка Лемпарда. Англійський спеціаліст працюватиме на посаді до завершення цього сезону.

Крім Анчелотії, керівництво Челсі розглядає кандидатури Юліана Нагельсманна, Маурісіо Почеттіно, Марсело Гальярдо та Роберто Де Дзербі, який у першій частині минулого сезону працював із донецьким Шахтарем.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт