Новини

«Чемпіонські перегони не в наших руках»: Артета висловився напередодні битви між Зінченком та Мудриком

Переглядів 3559
Артем Жилінський
1 голос
Олександр Зінченко та Мікель Артета. Фото: ФК Арсенал
Головний тренер лондонського Арсеналу Мікель Артета згадав про розгромну поразку своєї команди від Манчестер Сіті та оцінив шанси на чемпіонський титул цього сезону.

Арсенал, у складі якого виступає український захисник Олександр Зінченко, програв Манчестер Сіті у виїзному матчі 33 туру англійської Прем'єр-ліги (1:4). Поєдинок відбувся на стадіоні «Етіхад» 28 квітня.

Головний тренер лондонської команди Мікель Артета згадав про образливу поразку від головного конкурента у боротьбі за чемпіонський титул.

«Потрібен був деякий час, щоб прийти до тями після того, що сталося на «Етіхаді». Ми не хочемо з цим миритися, але ми маємо визнати той факт, що вони вивели гру на інший рівень. Вони були кращими за нас і заслужили перемогу. Варто визнати, що нам ще доведеться попрацювати», – сказав Артета.

Артета визнав, що наразі результат боротьби за чемпіонство не залежить від його команди.

«Чемпіонські перегони тепер не в наших руках. У наших руках лише спробувати виграти ті матчі, які залишилось зіграти, а решта залежить від Ман Сіті», – зазначив Артета в інтерв'ю британському телеканалу ВВС.

Арсенал провів 33 матчі, набрав 75 очок і посідає друге місце у чемпіонаті Англії. Манчестер Сіті випереджає «канонірів» на один заліковий пункт і має одну гру в запасі.

Завтра команда Артети та Зінченка прийме Челсі, у складі якого виступає український вінгер Михайло Мудрик. Матч відбудеться на стадіоні «Емірейтс» і розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт