Новини

«Четверта команда України повинна обігравати п’яту команду Греції»: прогноз Франкова на матч Аріс – Динамо

Переглядів 540
Владислав Лютостанський
2 голоси
Андрій Ярмоленко в матчі з Оболонню. Фото: ФК Динамо
Відомий український журналіст та головний редактор журналу Футбол Артем Франков зробив свій прогноз на матч Динамо з Арісом у кваліфікації до Ліги конференцій.

Головний редактор журналу Футбол Артем Франков вважає, що Динамо підходить до гри з Арісом у третьому кваліфікаційному раунді відбору Ліги конференцій з серйозними проблемами в обороні.

«Четверта команда чемпіонату України ну повинна ж обігравати п'яту команду грецької Суперліги. Не така серйозна різниця між нашими чемпіонатами, погодьтеся.

Динамо у перших двох турах УПЛ мало очевидні проблеми із захистом взагалі, у центрі захисту окремо. Яке б не було сполучення центрбеків у нас, але ж проблеми були очевидні та суттєві.

Також Франков наголосив, що грецький колектив теж має проблеми у захисті, а їх лідерами є достатньо вікові гравці.

«Але так само Аріс не можу назвати найсильнішим суперником. У них в центрі оборони грає пара Фабіану – Одубаджо, яку я не можу назвати дуже надійною. Також Аріс доволі стара команда. Лідери Владімир Даріда та Лукас Рупп теж вікові гравці, їм далеко за 30 років, тому втома має даватися у знаки».

Головний редактор журналу Футбол має оптимісті очікування від результату гри.

«Якщо Динамо зможе скористатися своє фізичною перевагою, стрибне десь трішки вище своїх можливостей, то ми повинні взагалі вигравати. У мене особисто ставлення до цього матчу оптимістичне», – сказав Франков для ютуб-каналу Рейтинг Букмекерів.

  • У четвер, 10 серпня, київське Динамо проведе перший виїзний матч з грецьким Арісом в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій. Гра розпочнеться о 21:15 за київським часом.
  • Матч-відповідь, який пройде у Бухаресті на стадіоні Джулешті, відбудеться 17 серпня.
  • Якщо кияни здолають грецький Аріс, то у раунді плей-оф кваліфікації Ліги конференцій на них чекатиме гра з переможцем пари Нефтчі/Бешикташ.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт