Новини

Чи будуть вболівальники на стадіонах під час матчів УПЛ сезону 2023/24? В УАФ дали чітку відповідь

Переглядів 2625
Віктор Глухенький
2 голоси
Ультрас київського Динамо. Фото: Google
Перший віцепрезидент УАФ Вадим Костюченко озвучив остаточне рішення Міністерства молоді та спорту стосовно умов проведення поєдинків УПЛ. Вболівальників на трибуни не пустять.

Вадим Костюченко виступаючи на навчальному семінарі для делегатів та асистентів делегатів УАФ, з поміж інших важливих речей, озвучив і відповідь на найголовніше питання, котре турбує мільйони футбольних фанів в Україні: чи пустять їх знову на трибуни стадіонів? 

Відповідь виявилася прогнозованою і геть не райдужною для вболівальників. Дивитися футбол знову доведеться з «першого ряду», тобто вдома.

«Хочу подякувати всім, хто долучився, а особливо керівництву нашої держави та Збройним силам України, що футбольний сезон 2022/2023 успішно пройшов у непростих умовах воєнного стану в Україні.

УАФ отримала офіційний лист від Міністерства спорту про те, що матчі в сезоні 2023/2024, на жаль, повинні проходити без уболівальників», – цитує Костюченка пресслужба УАФ.

  • В сезоні 2022/2023 років через небезпеку для життя вболівальників, доступ на трибуни всіх українських стадіонів був заборонений;
  • Єдині хто мав право знаходитяся на стадіоні, окрім футболістів, були представники ЗМІ (в обмеженій кількості);
  • Однак деякі клуби встановлені парила порушували. Наприклад Шахтар, Полісся, Чорномоець, Минай та декілька разів Верес були покарані грошовими штрафами.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт