Новини

«Циганков – еталон команди Мічела»: в Іспанії оцінили перспективи вінгера Жирони у новому сезоні

Переглядів 3282
Артем Жилінський
2 голоси
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
Іспанські журналісти підсумували виступ українського вінгера Жирони Віктора Циганкова, який приєднався до «каталонців» взимку і провів солідні півроку в команді.

Журналіст авторитетного іспанського видання AS Алекс Бієскас вважає, що поява Циганкова спричинила справжню революцію в команді Мічела, адже цей гравець є одним із найсильніших і найперспективніших гравців у Європі.

«Українець, за якого Жирона заплатила п'ять мільйонів, уже коштує 22 мільйони. Він є лідером збірної України та еталоном команди Мічела. Українець, який прийшов до Жирони у зимове трансферне вікно, зробив революцію в команді. Він, без перебільшення, є одним із найсильніших і найперспективніших гравців у Європі. І він грає за Жирону».

Також журналіст звернув увагу на цифри, які показують, що Циганков був справжньою небезпекою для оборонців майже у кожному матчі.

«Цифри не обманюють: він зіграв 19 матчів, забив три м'ячі та віддав шість результативних передач. Крім того, почуття небезпеки, яке він створює на фланзі, є перевагою, яка, незважаючи на те, що не відображається у статистиці, є дуже цінною для будь-якої команди».

Журналіст видання також додав, що Жирона може не переживати за майбутнє Циганкова у новому сезоні, адже вінгер має тривалий контракт і навряд чи покине клуб у новому сезоні.

«Спокій для Жирони полягає в тому, що у Циганкова контракт до 30 червня 2027 року, тому нема потреби турбуватися про його звільнення цього літа. Його чудової гри буде достатньо, щоб він грав важливу роль у Жироні».

  • З моменту переїзду з київського Динамо до Каталонії взимку 2023 року Циганков провів за Жирону 19 матчів, в яких забив три голи та віддав шість асистів.
  • Угода вінгера з Жироною укладена терміном до червня 2027 року.
  • Сезон у Ла Лізі команда з Каталонії закінчила на десятому місці.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт