Новини

«Ця людина являється примарним власником Дніпра-1»: в Греції розібрали суперника Панатінаїкоса по ЛЧ

Переглядів 1066
Ілля Деулін
1 голос
Ігор Коломойський. Фото: Google
В анонсі матчу другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів Дніпро-1 – Панатінаїкос грецькі ЗМІ чималу увагу приділили навколофутбольним деталям дніпровського клубу.

Вже 25 липня о 21:00 Дніпро-1 та Панатінаїкос у словацьких Кошицях зіграють перший матч другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Раніше «Український футбол» розповідав про те, де можна подивитися дану гру

Чимала увага до українського клубу, очевидно, прикута і з боку грецьких ЗМІ. Так, видання Sportdog приготувало свій анонс матчу, в якому левова частка виділена історії Дніпра-1.

Звісно ж, пригадали момент створення клубу:

«Дніпро-1 — клуб, заснований у 2017 році збанкрутілим фіналістом Ліги Європи Дніпром. Команда вийшла до УПЛ в 2019 році. В тому ж році вона об’єдналася з академією ФК Дніпро, коли останній розпався, і виникла величезна суперечка щодо того, чи є він справжнім наступником зниклого клубу».

Чимала увага приділена персоналії Ігоря Коломойського:

«Офіційне банкрутство Дніпра у 2019 році сталося через те, що власник клубу Коломойський не платив гравцям і тренерам. Він вважається примарним власником нового клубу Дніпро-1, за яким стояли дуже цікаві елементи з дивною роллю».

Також журналісти пригадали офіційну історію клубу, яка пов’язує момент його створення з полком Дніпро-1:

«Герб клубу нагадує емблему полку Дніпро-1, який був створений в квітні 2014 року як спецпідрозділ поліції. Спочатку полк мав міліційну роль, а потім явно мав воєнізовану діяльність. Його неодноразово звинувачували в тому, що вона є приватною армією олігарха Коломойського».

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт