Новини

«Де Шевченко і де Бєсєдін?»: реакція колишнього головного тренера Динамо на порівняння двох форвардів

Переглядів 5050
Данило Моісеєнков
1 голос
Артем Бєсєдін. Фото: Динамо
Колишній головний тренер Динамо Олександр Хацкевич відреагував на порівняння Артема Бєсєдіна та Андрія Шевченка, а також висловився щодо ситуації Артема у київській команді.

Екснаставник Динамо Олександр Хацкевич поділився думками щодо нападника Артема Бєсєдіна, з яким кияни нещодавно розірвали контракт.

«Чому так сталося? Напевно, розставання влаштувало дві сторони. Тому така ситуація із взаємовідносинами Артема і Динамо».

Окрім цього, білоруський спеціаліст розповів, чому з Артема не вийшов «новий Шевченко».

«Не треба вішати ярлики. Де Шевченко і де Бєсєдін? Давайте теж на землю опустимося. Багатьом футболістам лунають ярлики і вішаються за незрозумілі заслуги. 

Коли футболіст ще тільки навчився бити по м'ячу, а йому вже прогнозують майбутнє таке, як у Шевченка».

Артем Бєсєдін. Фото: Динамо

Також тренер висловився щодо унікальності Шевченка-футболіста.

«Шевченко такий один. Після нього більше не було форвардів в українському футболі. Не треба порівнювати Бєсєдіна і жити очікуваннями.

Він грав на своєму певному рівні і був корисний як у Динамо, так і в збірній. Потрібно тільки Артема зараз підтримати і журналістам, і тим людям, які поруч із ним», – сказав Хацкевич в інтерв'ю для сайту FanDay.

  • Раніше Бєсєдін повідомляв про строки своєго відновлення від травми.
  • Артем провів сезон 2022-23 виступаючи на правах оренди за кіпрську Омонію, за яку він зіграв 12 матчіві забив один гол.
  • За Динамо 27-річний нападник відіграв протягом дев’яти сезонів, загалом провівши 143 матчі, в яких він відзначився 35 м'ячами.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт