Новини

Діалло зіграв за юнацький склад Динамо: Костюк пояснив перспективи гравця у першій команді киян

Переглядів 2801
Євген Чепур
5 голосів
Самба Діалло. Фото: Динамо Київ
Сенегальський легіонер київського Динамо Самба Діалло, який потрапив у заявку першої команди клубу, взяв участь у поєдинку юнацького чемпіонату проти однолітків із Шахтаря. Головний тренер юнаків Ігор Костюк пояснив, чому так сталось.

Сьогодні юнацька команда київського Динамо обіграла однолітків із донецького Шахтаря з рахунком 2:0. Самба Діалло провів на полі 60 хвилин ігрового часу та заробив пенальті.

Після матчу головний тренер юнацької команди киян Ігор Костюк розповів, чому Діалло взяв участь у зустрічі та запевнив, що сенегалець є гравцем першої команди Динамо.

«Самба – гравець першої команди. Він давно не грав, і йому потрібна була практика. За віком він може грати за нашу команду, тому сьогодні був корисним – зокрема, заробив пенальті, завдяки якому ми повели у рахунку. Йому комфортно тут, він знає, якою тактикою ми граємо», — наводить слова Костюка прес-служба киян.  

19-річний Діалло виступає за юнацьку команду Динамо з літа минулого року.

У складі першої команди Самба наразі не дебютував, але цього тижня вперше потрапив у заявку киян на матч Ліги Європи проти французького Ренна.

Контракт сенегальця з Динамо дійсний до кінця 2026 року.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт