Новини

Динамо опинилося в особливій ситуації через Луческу: в Румунії розкрили всі подробиці

Переглядів 19801
Данило Моісеєнков
11 голосів
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Динамо у четвер зіграє матч-відповідь проти Аріса у третьому раунді кваліфікації до Ліги конференцій. Репутація головного тренера Мірчі Луческу допомогла киянам з організацією поєдинку.

У четвер, 17 серпня, Динамо зіграє матч-відповідь проти грецького Аріса в рамках третього раунду кваліфікації до Ліги конференцій на стадіоні румунського Рапіду «Джулешті». Нагадаємо, що першу гру кияни програли на виїзді із рахунком 0:1.

Головний тренер біло-синіх Мірча Луческу раніше двічі очолював Рапід (1997-1998 та 1999-2000), тому керівництво арени, Рапіду і волонтерська група фанатів бухарестського клубу вирішило простягти руку допомоги своєму культовому екстренеру. Про це повідомило місцеве видання Fanatik. 

Голова пресслужби фанатської групи Рапіду Лучіан Іонеску прокоментував це рішення, назвавши його головну причину.

«Луческу є національним надбанням, це нормально пропонувати йому всю нашу підтримку, починаючи від взаємодії з румунськими ЗМІ і закінчуючи іншими деталями, пов'язаними з матчем проти Аріса».

Медіапрацівник також додав деякі деталі майбутньої акції.

«За останні три роки Рапід розробив волонтерську програму, яка дуже добре працює на матчах ліги. Близько 120 вболівальників на безоплатній основі беруть участь у всьому, що стосується організації матчу.

Вони роблять це заради Рапіда і мають всю нашу повагу. Вони запропонували допомогу і зараз, також заради Рапіда», – сказав Іонеску для видання Fanatik.

  • Матч-відповідь Динамо проти Арісу пройде 17 серпня та почнеться о 20:00.
  • Головним суддею поєдинку буде 34-річний австрієць Себастьян Гішшамер.
  • Переможець цієї пари в раунді плей-офф кваліфікації Ліги конференцій зіграє з тріумфатором протистояння Нефтчі (Баку, Азербайджан) – Бешикташ (Туреччина). 
  • Луческу разом із Рапідом виграв чемпіонат Румунії (1999), Кубок (1998) та Суперкубок (1999) країни.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт