Новини

«Динамо переїхало до Києва»: Луческу приготував нове виправдання майбутнім поразкам команди

Переглядів 2234
Євген Чепур
1 голос
Мірча Луческу. Фото: Динамо
Головний тренер Динамо Мірча Луческу в черговий раз поскаржився на важкі умови роботи у київському клубі, який втратив багато сил та енергії через постійні тривалі переїзди.

Румунський фахівець Луческу задоволений тим, що Динамо повертається до Києва та зможе нормально тренуватись без постійних переїздів, якими тренер пояснював поразки команди.

«Ми переїхали до Києва, тепер можемо нормально тренуватись. На жаль, запасні гравці не тренувалися, вони не мали можливостей, в основному ми грали тільки з гравцями стартового складу».

Крім того, в інтерв'ю Radio Sport Total FM, Луческу сказав, що інші клуби УПЛ переїхали на Західну Україну та базуються там. Цього не змогло зробити Динамо. Такі слова румуна виглядають, як спроба чергового виправдання невдалим результатам у майбутньому. 

«Я граю тільки з футболістами Динамо, легіонерів немає (у команді залишаються четверо іноземців, – прим. УФ). Ви маєте знати, що інші українські команди переїхали на відміну від нас», – заявив Луческу.

На даний момент біло-сині посідають п'яте місце у турнірній таблиці УПЛ. Найближчий матч Динамо проведе у неділю проти Колоса.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт