Новини

Динамо планує позбавитися Бойка: київський клуб уже знайшов йому заміну

Переглядів 559
Павло Клименко
1 голос
Денис Бойко. Фото: ФК Динамо
Воротар київського Динамо Денис Бойко, який продовжує відновлюватися після травми, наприкінці сезону, швидше за все, покине табір біло-синіх і шукатиме для себе нове місце роботи.

Денис Бойко у жовтні минулого року отримав травму передньої хрестоподібної зв'язки коліна та переніс операцію. Після цього він ще не виходив на поле у складі київського клубу і, можливо, вже не вийде.

Як повідомляє SportArena, Динамо не хоче продовжувати контракт із голкіпером, який закінчується цього літа, і справа тут не в травмі. Завдяки догляду Бойко клуб має намір розвантажити свою зарплатну відомість.

На місце Бойка Динамо планує запросити голкіпера Колоса Євгена Волинця. Але цей трансфер можливий за умови, що Георгій Бущан матиме проблеми під час реабілітації після травми. Наступного сезону керівництво киян розраховує на тріо голкіперів – Бущан, Нещерет та Ігнатенко.

Бойко є вихованцем Динамо. За першу команду киян він виступає з 2008 року з перервами на оренду в Оболонь, Кривбас та Дніпро. Також він грав за Бешикташ та Малагу.

За Динамо він провів 107 матчів, у яких пропустив 97 м'ячів та 50 матчів відстояв «на нуль».

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт