Новини

Динамо залишилося без основних воротарів: Бойко отримав серйозну травму

Переглядів 1007
Павло Клименко
1 голос
Денис Бойко. Фото: ФК Динамо
Голкіпер київського Динамо Денис Бойко за своїм основним конкурентом Георгієм Бущаном отримав серйозне пошкодження. Гравець вибув на тривалий час.

На початку вересня у матчі першого туру групового етапу Ліги Європи проти Фенербахче (1:2) основний вартовий воріт Динамо Георгій Бущан отримав пошкодження меніска. Пізніше він переніс операцію в Барселоні, відновлення від якої мало зайняти близько місяця.

Ворота киян зайняв Денис Бойко, який встиг провести п'ять поєдинків у чемпіонаті та Лізі Європи, в яких пропустив три м'ячі. Проте в останній грі проти ФК Рух (3:0) 34-річного воротаря було замінено на 54-й хвилині через травму.

Як повідомляє Telegram-канал Динамо Київ Inside, Бойко порвав хрестоподібні зв'язки, у зв'язку з чим він не допоможе своїй команді до наступної весни. Голкіпера чекає операція в Іспанії.

Зазначимо, що напередодні матчу четвертого туру групового етапу Ліги Європи проти Ренна до основної команди Динамо перевели 17-річного Юрія Авраменка, який є дублером Руслана Нещерета.

Контракт Бойка з біло-синіми спливає наприкінці червня.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт