Новини

«Для Мудрика це може бути проблемою»: Ребров проанонсував новий сезон українського півзахисника у Челсі

Переглядів 725
Данило Моісеєнков
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Google
Син головного тренера збірної України Дмитро Ребров проаналізував можливості Михайла Мудрика заграти у Челсі у новому сезоні АПЛ, який стартує для нього вже у неділю.

Вже у неділю, 13 серпня, зірка збірної України Михайло Мудрик зіграє свій перший матч у новому сезоні АПЛ за лондонський Челсі.

Син головного тренера збірної України Сергія Ребров – Дмитро Ребров – в ексклюзивному коментарі для сайту «Український футбол» поділився очікуваннями від гри Мудрика.

«Нам усім хотілося, щоб він побільше грав. Ми побачили, що він не так часто виходив із перших хвилин, час отримував обмежений. У червневих матчах за збірну України Міша нас усіх порадував і дав зрозуміти, що готовий у новому сезоні здивувати».

Також Дмитро проаналізував гру українця у матчах передсезонної підготовки.

«У передсезонці за Челсі Мудрик досить добре себе показав. Я дивився ігри Summer Series, де зв'язка Мудрика і Джексона добре себе показала. Почеттіно буде йому довіряти.

Для нього може бути проблемою скорочення кількості матчів, враховуючи відсутність єврокубків і великий ростер футболістів».

Окрім цього, експерт висловився щодо футболістів, які можуть скласти Мудрику конкуренцію за місце у стартовому складі Челсі.

«На позицію Мудрика можуть поставити Стерлінга або Маатсена, який минулого сезону був у Бернлі. Я сподіваюся, що він стане першою опцією для Почеттіно.

Травма Нкунку? Для перспектив Міші вона не така критична, як для всієї команди», – сказав Ребров для «УФ».

  • Нагадаємо, що у першому турі Челсі зустрінеться із Ліверпулем. Початок гри запланований на 18:30.
  • Українець перейшов до синіх у січні цього року із Шахтаря за 100 мільйонів євро, 70 з яких є фіксованою сумою, а 30 – бонусами.
  • Контракт Михайла із лондонцями розрахований до 2031 року.
  • В минулому сезоні АПЛ він встиг зіграти 17 матчів, в яких віддав дві результативні передачі.
  • Нещодавно став відомий перший суперник синіх у Кубку Ліги.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт