Новини

Дніпро-1 проти Динамо: де і коли дивитися гру лідера чемпіонату проти команди Луческу, букмекери назвали фаворита

Переглядів 1270
Євген Чепур
1 голос
Дніпро-1 проти Динамо. Фото: Google
Сьогодні, 12 березня, Дніпро-1 зіграє проти київського Динамо в рамках 17-го туру УПЛ. Букмекерські аналітики визначились із фаворитом поєдинку.

Дніпро-1-Динамо: коли і де пройде матч

Сьогодні, 12 березня, Дніпро-1 прийме київське Динамо у рамках 17-го туру чемпіонату України. Гра відбудеться в Ужгороді на стадіоні «Авангард». Початок матчу запланований на 13:00.

Дніпро-1 - Динамо: де дивитися матч

Футбольні вболівальники матимуть змогу спостерігати за грою завдяки прямій трансляції на телеканалі 2+2. Він також доступний на відеосервісах Megogo та Volia TV.

Також поєдинок можна буде переглянути на офіційному каналі київського Динамо у YouTube, а також інтернет-майданчиках проекту Football Hub.

Дніпро-1 - Динамо: кого букмекери називають фаворитом

Аналітики контори Favbet визначилися з фаворитом першої зустрічі. На думку букмекерів, Динамо має більше шансів на перемогу у поєдинку – 2:54. На Дніпро-1 можна поставити із коефіцієнтом 2.98. Ніча оцінюється о 3.65.

Нагадаємо, що після 15 зіграних матчів в УПЛ Дніпро-1 із 36 очками очолює турнірну таблицю чемпіонату України. Кияни зіграли на одну гру більше, але із 30 балами в активі розташувалися на четвертому рядку.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт