Новини

Дніпро-1 веде переговори з Довбиком щодо нового контракту: джерело повідомило подробиці

Переглядів 788
Владислав Лютостанський
1 голос
Олексій Гуцуляк, Ігор Когут та Артем Довбик. Фото: ФК Дніпро-1
Дніпро-1 прагне підписати новий контракт з найкращим бомбардиром української Прем'єр-Ліги та гравцем національної збірної Артемом Довбиком.

Дніпро-1 та нападник команди, Артем Довбик, знаходяться у переговорах щодо подовження його контракту. Про це повідомляє ТаТоТаке.

25-річний форвард проявляє велику повагу до Дніпра-1 та усвідомлює, що його трансфер повинен стати прибутковим для клубу, уникаючи подібної ситуації, яка виникла з Динамо та Віктором Циганковим.

В дніпровському клубі сподіваються отримати за нього приблизно 15 мільйонів євро. Частину цієї суми, а саме половину, Дніпро-1 має сплатити Мідтьюллану у зв'язку з попередньою угодою.

Не вдалось завантажити відео.

Однак, керівники усвідомлюють, що навряд чи команда знайде покупця, готового заплатити таку високу суму за гравця, контракт якого закінчується наприкінці поточного року.

Саме тому Дніпро-1 бажає продовжити контракт з футболістом з метою відсіяти клуби, які наразі пропонують за нього 3-5 мільйонів євро, і залишити лише ті команди, які можуть заплатити солідну суму.

Довбик, його агенти та представники Дніпра-1 вже активно працюють над тим, щоб влітку гравець перейшов до клубу з європейського чемпіонату.

  • У 37 матчах цього сезону Артем забив 29 голів та віддав вісім гольових передач.
  • Transfermarkt оцінює Довбика в 11 мільйонів євро.
  • Нападник дніпрян грав за данський Мідтьюллан з 2018 по 2020 рік.
  • У складі «вовків» Довбик провів 22 гри та забив один гол. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт