Новини

Довгоочікуване воз’єднання з Йовичевичем? Український вінгер Мехелена Швед близький до повернення в УПЛ

Переглядів 4805
Артем Войцеховський
1 голос
Мар’ян Швед. Фото: Мехелен
Талановитий півзахисник бельгійського клубу в одному кроці від контракту з донецьким Шахтарем, що тренує тренер, під керівництвом якого Мар’ян відкрився в Карпатах.

Донецький Шахтар, який вперше за 20 років залишився без бразильських легіонерів, продовжує збирати талановитих українців, що грають в УПЛ та за кордоном. 

Слідом за Андрієм Тотовицьким, Богданом Михайличенком, Олександром Зубковим і Іваном Петряком склад вітчизняного гранду може поповнити Мар’ян Швед. Принаймні про це пише бельгійське видання Zeitung Gazet van Antwerpen. 

Не вдалось завантажити відео.

За інформацією видання, легіонер Мехелена пропустив недільний поєдинок чемпіонату Бельгії з Вестерло (5:4) саме через цю причину. Начебто вінгер навмисно попросив тренера не вносити його у заявку на гру, щоб вирішити долю свого майбутнього трансферу.

25-річний Швед відіграв за Мехелен один повний сезон (62 матчі, вісім голів, шість передач). До цього він виступав за Карпати, молодіжну команду Севільї та Селтік. 

Йовичевич і Швед працювали пліч о пліч в Карпатах у сезоні-2014/15. Угода півзахисника з Мехеленом розрахована до 30 червня 2024 року.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт