Новини

«Думав, що Циганик займе місце Луческу»: Леоненко відреагував на нічию Динамо та Шахтаря

Переглядів 1668
Євген Чепур
1 голос
Віктор Леоненко та Ігор Циганик. Колаж: FanDay.net
Колишній форвард Динамо та збірної України Віктор Леоненко, який зараз є футбольним експертом, висловився про гру киян з Шахтарем у матчі 22-го туру УПЛ.

У суботу, 22 квітня, Динамо в Києві на однойменному стадіоні імені Валерія Лобановського розписало мирову з Шахтарем (1:1) у рамках центрального матчу 22-го туру УПЛ.

Колишній форвард Динамо, а нині експерт Віктор Леоненко відзначив Степаненка і висловив жаль від якості гри, показаної обома командами.

«У Степаненка бенефіс: і забив, і привіз. Куди ти фолиш, у тебе півкоманди в захисті. Необов'язковий фол. Як завжди, з моментами біда. Відчуття було, хто більше помилиться і в кого буде більше браку. Що Динамо, що Шахтар - лідери так не повинні грати. Шахтар взагалі незрозуміло у що грав пішки».

Крім того, Леоненко не оминув увагою суддівство, яке, як він вважає, залишало бажати кращого.

«І суддя напомилявся, і Шахтар жовтих наполучав. Ніби як більш технічні гравці... Загалом враження не дуже від цієї гри». 

Дісталося від фахівця і коментаторам матчу, а особливо Ігорю Циганику, який здивував Леоненка своїм бажанням повчити гравців правильної гри.

«Першість водокачки. Стільки браку... Ще й ці коментатори, один кричить, другий вчить. Я думав Циганик на поле вибіжить замість Луческу і займе його лавку запасних. Ну стільки підказок: і що треба робити, і куди бігти. Подій не було, зате крику було», - заявив експерт у своєму Telegram-каналі.

Після цього матчу Шахтар продовжує лідирувати в турнірній таблиці, а Динамо залишається на четвертій позиції.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт