Новини

«Дуже сирий виступ»: британська преса оцінила гру Мудрика проти Реалу

Переглядів 1509
Євген Чепур
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Британська преса оцінила гру Михайла Мудрика у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів у Лондоні проти мадридського Реалу, який завершився поразкою Челсі.

Михайло Мудрик починав матч з Реалом з лави запасних і вступив у гру лише на 68-й хвилині, не зумівши вразити статистичний портал, який оцінив дії українця однією з найгірших оцінок у матчі.

Британська преса оцінила виступ Мудрика в матчі проти Реала, акцентувавши увагу на тому факті, що український вінгер не зумів реалізувати свої моменти.

The Sun - 5/10

"Технічно грав на позиції лівого флангового захисника. Допоміг Чалоба в ключовій оборонній роботі, зупинивши Вінісіуса".

Football London - б/в

"Це був не найвдаліший удар, чи не так?"

Absolute Chelsea - 5/10

"Дуже сирий виступ. Серед примітних моментів - приголомшливий біг на захист власного штрафного. У цьому плані він демонстрував відмінний темп. Було кілька спроб ударів, але їхнє завершення не було фантастичним".

Standard - 6/10

"Непогано діяв попереду, але втратив чудовий шанс, хоча й було положення "поза грою". Не встиг наблизитися до Вальверде перед другим голом, але раніше повернувся і зробив важливий підкат проти Вінісіуса".

У поточному сезоні український вінгер провів у складі Челсі 12 матчів, у яких зробив дві результативні передачі.

Свою наступну гру лондонський клуб проведе 26 квітня з Брентфордом у рамках чергового туру АПЛ. Матч розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт