Новини

Джерело розкрило подробиці про відновлення Зінченка після травми

Переглядів 615
Павло Клименко
1 голос
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Захисник лондонського Арсеналу та національної збірної України Олександр Зінченко продовжує відновлюватись після пошкодження. Гравець ще не повернувся до основної групи команди

Українець пропустив уже сім останніх матчів лондонської команди через м'язову травму. Зінченко вже розпочав заняття, але поки що не відновив повноцінні тренування.

Арсенал не форсує відновлення захисника, але невдовзі гравець зможе повернутися до загальної групи, повідомляє британське видання Evening Standard.

25-річний Зінченко перейшов в Арсенал з Манчестер Сіті у літнє трансферне вікно і провів у поточному сезоні за «канонірів» шість матчів, у яких віддав одну гольову передачу.

Востаннє українець виходив на поле у поєдинку англійської Прем'єр-ліги проти Тоттенхема (3:1), що відбувся 1 жовтня. «Каноніри» займають перше місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії, набравши 28 очок.

Найближчий матч команда українця проведе 30 жовтня. У рамках 14-го туру АПЛ Арсенал на своєму стадіоні прийме Ноттінгем Форест. Початок – о 16:00.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт