Новини

Ексголова академії Шахтаря залишився без роботи: при ньому до першої команди потрапив Мудрик

Переглядів 419
Данило Моісеєнков
1 голос
Хорхе Раффо. Фото: Google
Колишній керівник академії донецького Шахтаря Хорхе Раффо залишився без клубу. Аргентинський спеціаліст пішов з Ельче, який вилетів із Ла Ліги.

Хорхе Раффо, який раніше працював в академії Шахтаря, оголосив через соціальні мережі, що закінчує свій етап на посаді керівника академії Ельче – клуб вилетів із Ла Ліги та вимушений скорочувати витрати.

Раніше аргентинський спеціаліст керував академією Шахтаря. Саме під його керівництвом до першої команди «гірників» перейшов Михайло Мудрик, про якого він окремо казав наступне:

«У випадку Мудрика ми зрозуміли, що цей гравець настільки талановитий, що замість того, щоб пристосовувати його до команди, пристосували команду для нього», – розповідав функціонер для Training Ground Guru.

Окрім донецького клубу та Ельче, Раффо працював у Барселоні та гранді аргентинського футболу Бока Хуніорс.

«Зрештою, спадщина, яка залишається після мене, сьогодні є однією з найкращих академій в Іспанії», – прокоментував свій відхід Раффо.

  • Нагадаємо, що аргентинець працював у Шахтарі з 2017 року по 2022 рік.
  • За час його роботи Максим Чех, Валерій Бондар, Олексій Кащук, Юхим Конопля, Данило Сікан та Віктор Корнієнко стали переможцями молодіжного чемпіонату світу у 2019 році.
  • Ельче в минулому сезоні посів останнє місце у Ла Лізі та вилетів до Сегунди. Клубом володіє Крістофер Брагарнік, який є агентом Раффо.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт