Новини

Ексголовний тренер Шахтаря вимагає медаль від колишнього клубу: наставник домагається визнання його заслуг

Переглядів 1683
Владислав Лютостанський
2 голоси
Луїш Каштру. Фото: ФК Ботафогу
Колишній головний тренер донецького Шахтаря Луїш Каштру хоче отримати медаль від бразильського Ботафогу, якщо клуб цього сезону стане чемпіоном країни.

Колишній головний тренер донецького Шахтаря, а нині наставник Аль-Насру, Луїш Каштру вважає, що заслужив своєю працею в Ботафогу (2022-2023) на медаль чемпіона Бразилії.

«Медаль Касапі (в.о. Ботафогу після відходу Каштру), медаль Каштру та три медалі Бруно Лажи (нинішній головний тренер Ботафогу), я думаю, це всіх влаштує. Я не знаю, чи це станеться, але… Медалі в нашому житті – це набагато більше, ніж те, що ми відчуваємо. Саме через визнання, а не медаль».

61-річний португальський спеціаліст вважає, що своєю роботу в минулому сезоні зробив великий вклад в нинішній успіх Ботафогу.

«Ботафого стане чемпіоном, як я сподіваюся, цього року, і цей титул, який ви можете отримати, має багато заслуг з минулого сезону. Він мав вирішальне значення для того, що відбувається цього року». – сказав Каштру для Channel Goat.
  • Португалець провів на чолі Ботафогу 81 матч: 41 перемога, 15 нічиїх та 25 поразок.
  • Наразі бразильський клуб йде на першому місці в місцевій Серії А, випереджаючи найближчого конкурента Палмейрас на 11 очок.
  • Каштру очолював Шахтар із 2019-го по 2021 рік та привів «гірників» до чемпіонського титулу в сезоні 2019/20.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт