Новини

Ексгравець Шахтаря сприятиме топ-трансферу: Манчестер Сіті може отримати зірку світового футболу

Переглядів 988
Максим Недавній
1 голос
Неймар. Фото: Google
Колишній півзахисник Шахтаря Елано Блумер, який виступав за Манчестер Сіті, каже, що хоче бачити Неймара в грі під керівництвом Хосепа Гвардіоли і зробить все можливе, щоб організувати перехід бразильця з ПСЖ.

Ексшахтарівець Елано хотів би побачити гру свого друга Неймара під керівництвом головного тренера Манчестер Сіті Хосепа Гвардіоли, повідомляє видання Sportwitness.

«Якби у мене була така можливість, я хотів би, щоб Неймар перейшов до Манчестер Сіті. Для нього було б добре попрацювати із Гвардіолою. Я б дав пораду і хотів би, щоб він пішов у Сіті. Я можу спробувати організувати цей трансфер через нашу дружбу, але це не так просто», – сказав Елано.

Також він згадав свій період кар'єри в складі «містян».

«Перебування в Манчестер Сіті? Це був дуже важливий період у моєму житті. Через зміну (керівництва - ред.) я пішов і отримав гарну пропозицію від Галатасарая. Це був рік чемпіонату світу, я хотів зіграти на турнірі, але зізнаюся, що мав залишитися. Я міг би створити дуже гарну історію в Сіті, але час, коли я був там, був справді крутим», – згадав Елано Блумер.

  • 41-річний Елано Блумер виступав за Шахтар в період з 2007 по 2009 рік;
  • За «гірників» він зіграв 79 матчів, забив 23 голи та віддав вісім асистів у всіх турнірах;
  • В Україні Елано став два рази чемпіоном України та володарем Суперкубку.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт