Новини

Ексхавбек Шахтаря залишився без клубу: зірковий легіонер визначився з чемпіонатом, в якому він бажає грати

Переглядів 636
Данило Моісеєнков
1 голос
Вілліан. Фото: Google
Колишній гравець Шахтаря Вілліан залишає Фулгем на правах вільного агента та буде шукати собі команду в АПЛ, а Манор Соломон не повернеться до Шахтаря через трансфер до Тоттенгема.

Колишній півзахисник Шахтаря та збірної Бразилії Вілліан залишив Фулгем на правах вільного агента.

Бразилець хотів залишитися в англійському клубі та продовжити контракт, який закінчився 30 червня. Проте умови, які йому запропонували різнилися з його очікуваннями та бажаннями.

Сам клуб теж хотів зберегти гравця, як і тренер команди Марку Сілва. Вони запропонували йому контракт на один рік з тією ж самою зарплатою, яка була у нього в минулому сезоні, але почули відому.

Вілліан хоче продовжити кар'єру в АПЛ та вже почав перемовини з іншими клубами чемпіонату Англії, повідомляє видання Evening Standard.

Також Фулгем залишив гравець Шахтаря Манор Соломон, якого, за інформацією джерела, вже цього літа хоче безкоштовно підписати Тоттенгем, навіть незважаючи на те, що контракт вінгера розрахований до кінця 2023 року.

Нещодавно стало відомо про матч між «гірниками» та «шпорами» у Лондоні в кінці серпня. Видання натякає, що ця гра може зіграти свою роль у трансфері Соломона до стану лондонської команди.

  • Вілліан виступав за Шахтар з 2007-го по 2013 роки. За донецьку команду він зіграв 221 матч, в яких забив 37 голів та віддав 63 результативні передачі.
  • В минулому сезоні бразилець прийняв участь у 30 поєдинках, в яких зробив 5+6 за системою гол+пас.
  • Соломон перейшов до складу «гірників» у 2019 році, минулий сезон він провів у Фулгемі на правах оренди.
  • В 24 матчах за англійську команду він забив п'ять голів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт