Новини

Екстренер Шахтаря отримав захмарну пропозицію від Аль-Насра: клуб Роналду обіцяє фахівцю золоті гори

Переглядів 1104
Владислав Лютостанський
3 голоси
Луїш Каштру. Фото: ФК Ботафогу
Колишній тренер Шахтаря Луїш Каштру, який наразі очолює Ботафогу, може стати наставником Аль-Насра, кольори якого захищає легендарний Кріштіану Роналду.

Аравійський ФК Аль-Наср продовжує пошуки головного тренера. Одним з кандидатів на посаду наставника клубу є колишній керманич донецького Шахтаря Луїш Каштру.

Аль-Наср пропонує португальському спеціалісту контракт, за яким його заробітна плата буде перевищувати в чотири рази нинішні фінансові умови в Ботафогу, повідомляє Maisfutebol.

За інформацією portaldostimes, Каштру отримує в Бразилії 1,1 млн реалів на місяць (близько 208 тисяч євро) або 2,5 млн євро на рік.

Якщо екскерманич Шахтаря погодиться підписати контракт з аравійським клубом, то матиме змогу попрацювати з легендарним португальським нападником Кріштіану Роналду. 

Раніше повідомлялося, що головний тренер київського Динамо Мірча Луческу відмовився очолити Аль-Наср.

  • Португалець вже працював на Близькому Сході. Каштру керував катарським ФК Аль-Духаїль з 2021 по 2022 рік: 26 матчів, 18 перемог, п'ять нічиїх та три поразки.
  • Наразі Ботафогу 61-річного фахівця займає перше місце в бразильській Серії А, маючи вісім перемог в 10 матчах сезону. Контракт спеціаліста з клубом закінчується 31 грудня 2023 року.
  • Каштру очолював Шахтар із 2019-го по 2021 рік та привів «гірників» до чемпіонського титулу в сезоні 2019/20.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт