Новини

Ексворотарем Динамо цікавиться клуб із Польщі: нинішня українська команда не включила його в заявку на сезон

Переглядів 658
Ілля Деулін
1 голос
Артур Рудько. Фото: Лех
Гданська Лехія, яка цей сезон проведе у першій польській лізі, виявляє інтерес до воротаря Металіста Артура Рудька. Харків'яни нині не включили голкіпера до заявки на сезон Першої ліги.

Воротар Металіста Артур Рудько може залишитися у Польщі. Сезон 2022/2023 без регулярних виступів у основі він провів у познанському Леху, а тепер ним цікавиться команда хоч не менш іменита, але з першої польської ліги.

Так, відомо, про інтерес до Рудька з боку гданської Лехії. Зазначається, що в попередньому матчі Першої ліги з Хробри (Глогув) (4:2) за біло-зелених грав 18-річний воротар Антоні Мікулько, який зібрав позитивні відгуки за свій виступ, попри два пропущені м’ячі.

Втім, у Гданську планують запросити більш досвідченого голкіпера і цією кандидатурою є Рудько, зазначає ресурс Interia Sport.

  • 31-річний воротар починав минулий сезон у Леху як основний, але після програшу в Лізі чемпіонів від Карабаху (1:5) втратив місце у складі і надалі зіграв лише в чотирьох матчах основи «колейожів».
  • За познанський клуб Рудько виступав на правах оренди з харківського Металісту, але Лех не захотів викупати контракт воротаря і він повернувся до України.
  • Більш відомий Рудько за виступами в київському Динамо. В 2016-2019 роках провів за біло-синіх 29 матчів.
  • 2019 року перейшов до кіпрського Пафосу, за який протягом трьох років зіграв у 92 матчах.
  • Влітку 2022 року уклав чотирирічну угоду з Металістом, але поки так і не дебютував за харків'ян.
  • Воротар нині відсутній у заявці жовто-синіх на сезон Першої ліги на сайті ПФЛ.

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах:

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт