Новини

Евертон на підміну Миколенку запросить зіркового ветерана: експерт пояснив доцільність цього рішення

Переглядів 920
Олександр Карпенко
1 голос
Віталій Миколенко. Фото: Евертон
Коментатор телеканалів Setanta Sports Ігор Бойко поділився думкою про захисника Евертона та збірної України Віталія Миколенка.

Евертон найближчим часом повинен закрити угоду про перехід екс-гравця збірної Англії Ешлі Янга на правах вільного агента. 

Коментатор в ефірі авторського подкасту пояснив, для чого Евертон на підміну Миколенку підписує 38-річного Янга, який грає на позиції лівого захисника.

«Немає нічого неприємного для Миколенка в підписанні 38-річного Ешлі Янга. Очевидно, що до українця є претензії за минулий сезон – він не був надійним, стабільним і чітким, чого вимагає від гравців оборони головний тренер Евертона Шон Дайч. Підписання Янга – це явно на один рік, щоб спокійно навчати Миколенка необхідних якостей», – зазначив Бойко.

У Миколенка наступного сезону може з'явитися ще один конкурент на позиції лівого захисника в Евертоні.

«Разом із Янгом називали ім'я ще одного лівого захисника – Рожеріо з Сассуоло. Це дві абсолютно різні історії. Янг – універсальний гравець і ветеран, а Рожеріо – класичний лівий захисник, який може похитнути позиції Миколенка», – заявив Бойко.

  • 24-річний Миколенко провів у сезоні 2022/23 35 матчів у футболці Евертона, але не відзначився результативними діями. Контракт українського захисника з англійським клубом дійсний до червня 2026 року.
  • Янг у минулому сезоні провів у складі Астон Вілли 32 матчі, в яких відзначився одним голом.
  • Евертон посів 17 місце в турнірній таблиці та зберіг прописку в АПЛ на наступний сезон
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт