Новини

Евертон починає з поразки: «іриски» без Миколенка вдома поступилисяся екскоманді Вілліана та Соломона

Переглядів 9662
Артем Жилінський
1 голос
Евертон - Фулхем. Фото: Google
У матчі першого туру Англійьскої Прем'єр-ліги Евертон Віталія Миколенка приймав Фулхем. Поєдинок завершився перемогою гостів із рахунком 1:0.

Віталій Миколенко залишився на заміні, поступившись місцем лівого захисника для вічно молодого Ешлі Янга.

На старті матчу Бернд Лено видав чудовий сейв і не дав супернику забити. Абдулає Дукуре (Евертон) знайшов вільний простір у штрафному майданчику і швидко пробив низом по центру воріт. 

Також Евертон зумів забити в середині тайму, але гол було скасовано. Майкл Кін (Евертон) забив, але Стюарт Еттвелл дає свисток, фіксуючи порушення правил.

На перерву команди пішли відпочивати за рахунку 0:0.

Рауль Хіменес (Фулгем) здійснив ривок до воріт суперника, підтримавши в атаці партнера по команді. Він отримав фантастичну передачу та пробив з межі штрафного майданчика та поцілив у ліву стійку. Трохи не пощастило, а міг бути ефектний гол.

У кінцівці матчу Евертон пропустив. Андреас Перейра, після метушні в штрафному майданчику, зумів прокинути м'яч партнеру по команді. Боббі Рід (Фулгем) не став чекати повторного запрошення і відправив шкіряного в лівий нижній кут воріт. 0:1. 

Фінальний свисток зафіксував перемогу Фулхема, а Миколенко так і не з'явився на полі.

  • Наступний матч Евертон зіграє 20 серпня проти Астон Вілли.
  • Через травму Миколенко пропустив літні збори з командою, взявши участь лиш в матчах з Монцою та Спортінгом.
  • Минулого сезону Віталій зіграв за Евертон 35 матчів та результативними діями не відзначився.
  • У минулому сезоні Вілліан зіграв в 30 поєдинках Фулхема, в яких відзначився п'ятьма голами та зробив п'ять результативних передач.
  • У липні минулого року Соломон через повномасштабне вторгнення РФ залишив Шахтар і на правах оренди перейшов у Фулхем. На його рахунку п’ять голів у 24 матчах за «дачників».
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт