Новини

ФК Хуст обіграв ФСК Маріуполь і вперше вийшов у Першу лігу: маріупольська команда вилетіла в третій дивізіон України

Переглядів 4710
Павло Клименко
2 голоси
Фото: ФК Хуст
У п'ятницю, 9 червня, у Борисполі відбувся поєдинок-відповідь плей-оф за право грати в Першій лізі наступного сезону між ФСК Маріуполь та ФК Хуст.

Перший стиковий матч за право грати в Першій лізі на Закарпатті не виявив переможця – 1:1. На 70-й хвилині рахунок відкрив півзахисник хустян Приходько, на 80-й маріуполець Михайленко установив остаточний результат.

Тож доля місця в Першій лізі на наступний сезон вирішилася сьогодні в Борисполі. У першому таймі команди не забили м'ячів.

На початку другої половини гості відкрили рахунок. На 53-й хвилині Мердєєв після кутового несильним ударом відправив м'яч у ворота ФСК Маріуполь. Воротар господарів Кравцов не побачив момент і пропустив м'яч поміж ніг.

Після пропущеного голу команда Олега Красноперова перехопила ініціативу, але так і не змогла забити хоча б один м'яч. А ось гості на контратаці наприкінці гри мали всі шанси подвоїти перевагу, але Стрілець метрів із трьох запустив м'яч вище воріт.

Не вдалось завантажити відео.

Таким чином, за сумою двох матчів ФК Хуст обіграв ФСК Маріуполь і вперше вийшов до Першої ліги. Маріупольська команда у новому сезоні виступатиме у Другій лізі.

Матч-відповідь етапу плей-оф за право грати в Першій лізі

ФСК Маріуполь – ФК Хуст – 0:1

Гол: Мердєєв, 53.

Перший матч – 1:1

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт