Новини

Фонсека може очолити клуб, який цікавився Луческу: відомі конкуренти колишнього наставника Шахтаря

Переглядів 945
Євген Чепур
1 голос
Пауло Фонсека. Фото: Google
Французька Ніцца розглядає на посаду головного тренера кандидатуру наставника Лілля Паулу Фонсеки, який свого часу очолював донецький Шахтар.

Боси Ніцци не задоволені виступами команди під керівництвом Дідьє Дігару, з яким "орлята" не можуть виграти вже сім матчів поспіль.

Одним із кандидатів на посаду наставника команди керівництво Ніцци вбачає колишнього головного тренера Шахтаря і нинішнього керманича Лілля Пауло Фонсеку. Про це повідомляє Get French Football News.

У португальського фахівця є конкуренти:

  • Режис Ле Брі з Лор'яна 
  • Франк Ес із Ланса 
  • Абель Феррейра з Палмейраса.

Нинішній головний тренер Ніцци Дідьє Дігар очолив команду на початку року після звільнення Люсьєна Фавра і набрав 21 очко з 27 можливих у своїх перших дев'яти матчах Ліги 1. 

Але потім Ніцца стала показувати негативні результати:

  • опустилися на десяте місце в Лізі 1 
  • вилетіли з Ліги конференцій від Базеля

49-річний Фонсека працював головним тренером Шахтаря з 2016 року по 2019 рік і тричі ставав чемпіоном України з донецьким клубом. Португалець очолив Лілль влітку 2022 року, підписавши контракт до 30 червня 2024 року. 

Раніше була інформація, що боси Ніцци вели переговори з наставником Динамо Мірчею Луческу, але румунський фахівець відмовив французькому клубу.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт