Новини

Головний тренер Оболоні виніс вердикт інфраструктурі клубу: Шищенко порівняв її зі знайомим йому Поліссям

Переглядів 90
Богдан Чернишевський
2 голоси
Сергій Шищенко. Фото: ФК Оболонь
Головний тренер Оболоні Сергій Шищенко висловився про інфрастуктуру житомирського Полісся, де він працював раніше і київського клубу, який він очолив на початку вересня 2024 року.

Наставник Оболоні Сергій Шищенко в інтерв’ю сайту «Український футбол» порівняв інфраструктуру Полісся та Оболоні.

Шищенко вважає, що в Оболоні є все необхідне для нормального функціонування.

«Так, Полісся побудувало навколо клубу велику інфраструктуру, багато людей в цьому процесі залучені. В Оболоні трошечки не так, але все для функціонування клубу тут є: поля тренувальні, стадіон, фінансування, екіпірування».

Фахівець підкреслив, що в організації роботи клубу немає якихось проблем.

«Я не знаю, як було тут до мене, але я бачу, як зараз є. У нас все чудово: відновлення, заїзди, тренувальний процес. Немає форс-мажорів. Все на дуже непоганому рівні. В нас чітко вибудований розклад. Всі знають, коли футболісти тренуються. Якщо працюємо на Оболонь Арені – все чітко. Тренуємось на базі – так само».

На погляд Шищенка, Оболонь буде рости.

«Ми говорили на цю тему з президентом клубу. Олександр В'ячеславович не схожий на людину, яка любить тупцювати на місці.

Всі знають, що корпорація «Оболонь «багато допомагає Силам Оборони України і футбольний клуб по мірі можливостей буде зростати. Потенціал є, але говорити про щось глобальне можна буде після закінчення війни».

  • Шищенко став головним тренером Оболоні 5 вересня 2024 року.
  • 48-річний фахівець протягом чотирьох сезонів працював у структурі Полісся: головним тренером головної команди, виконуючим обов'язків головного тренера і наставником команди U-19.
  • У першому матчі під керівництвом Шищенка Оболонь зіграла внічию з Олександрією (0:0).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт