Новини

Готуються до Динамо? Бешикташ розпочав перемовини з колишнім хавбеком Ліверпуля

Переглядів 593
Віктор Глухенький
2 голоси
Алекс Окслейд-Чемберлен. Фото: Google
Турецький Бешикташ розпочав переговори з англійським півзахисником Алексом Окслейд-Чемберленом. Гравець з липня перебуває у статусі вільного агента.

Стамбульський Бешикташ готує потужну трансферну бомбу. Вже найближчими днями до розташування «орлів» має прилетіти зірковий англієць Алекс Окслейд-Чемберлен.

Принаймні про це яскраво натякають в усіх соціальних мережах Бешикташу, інформуючи, що перемовини між агентом гравця і босами чорно-білих вже розпочато.

Контракт Окслейда-Чемберлена з Ліверпулем не був продовжений, тож до стамбульського гранда гравець може перебратися безкоштовно, тобто на правах вільного агента.

  • Алекс Окслейд-Чемберлен відомий насамперед грою за Ліверпуль: 103 поєдинки, 11 голів.
  • Також атакувальний півзахисник має в своєму послужному списку 35 матчів за національну збірну Англії: сім голів.
  • Матч-відповідь Динамо – Аріс пройде у Бухаресті на стадіоні «Джулешті» 17 серпня. Початок гри о 20:00 за київським часом.
  • Головним суддею поєдинку-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій Динамо (Київ, Україна) –  Аріс (Салоніки, Греція) буде 34-річний австрієць Себастьян Гішшамер.
  • Переможець цієї пари в раунді плей-офф кваліфікації Ліги конференцій зіграє з тріумфатором протистояння Нефтчі (Баку, Азербайджан) – Бешикташ (Туреччина). 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт