Новини

Гравці бразильського ФК Маріуполь хочуть грати у Шахтарі: несподівана заява

Переглядів 4052
Владислав Лютостанський
1 голос
Гравці бразильського Маріуполя. Фото: Батель
Директор бразильського клубу Батель Каліксто, який нині виступає під назвою ФК Маріуполь, підтвердив бажання співпрацювати з донецьким Шахтарем.

Клуб Батель з бразильського штату Парана, який зіграє шість матчів під назвою ФК Маріуполь, взяв участь у вияві солідарності з українським народом. Клуб прийняв назву, форму та емблему маріупольської команди, що вшановує той клуб, чия діяльність була припинена російською агресією.

В інтерв'ю для FanDay.net директор бразильського клубу Батель, який тепер зветься ФК Маріуполь заявив, що його гравці мріють грати за Шахтар.

«Не знав, що обидва клуби з одного регіону і навіть пов'язані між собою. Із задоволенням уклали б договір про партнерство. У нас у країні багато юних футболістів мріють про контракт із таким клубом як Шахтар».

Каліксто вже має гравців, які могли б спробувати свої сили в Україні вже зараз.

«Бразильський ФК Маріуполь має що запропонувати прямо зараз. Це сильний півзахисник Кайо, йому 20 років. А також хороший 19-річний гравець на позиції «десятки» і дуже перспективний правий вінгер, якому поки що лише 15», - зазначив директор бразильського Маріуполя.

Нагадаємо, що Батель з міста Гуарапуава виступає у третьому дивізіоні штату Парана.

 

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт