Новини

Григорчук збирає новий Чорноморець: джерело повідомило про два трансфери команди та її подальше підсилення

Переглядів 2593
Владислав Лютостанський
3 голоси
Богдан Бойчук. Фото: ФК Рух
Одеський Чорноморець уклав контракти з двома новачками – екснападником харківського Металіста Богданом Бойчуком та експівзахисником словенського Цельє Йоном Шпорном.

Повідомляється, що у середу, 6 липня, одеський Чорноморець підписав контракти з двома новими футболістами – нападником Богданом Бойчуком та півзахисником Йоном Шпорном.

Також наприкінці тижня буде ухвалено рішення щодо ймовірного підписання вінгера Максима Грисьо, який перебуває з командою на зборах. У липні ексгравець ФК Львів отримав мікротравму.

«Серед трансферних цілей одеситів – гравці центральної осі (крім воротаря), а також лівий вінгер. На оглядинах очікується форвард-легіонер», – йдеться у телеграм-каналі ТаТоТаке.

Раніше повідомлялося, що київське Динамо цікавилося молодим захисником Чорноморця.

  • Шпорн минулого сезону провів 14 матчів за Цельє, результативними діями не відзначався. Transfermarkt оцінює 26-річного вільного агента в 100 тисяч євро.
  • Бойчук в сезоні 2022/23 виступав за львівський Рух та Металіст: 20 матчів, по два голи та асисти. Transfermarkt оцінює 27-річного нападника харків'ян у 200 тисяч євро.
  • Грисьо минулого сезону провів 24 гри за ФК Львів та результативними діями не відзначився. Transfermarkt оцінює 27-річного вільного агента у 400 тисяч євро.

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах:

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт