Новини

«І це найдорожчий гравець в історії Жирони»: Довбик розчарував фанатів команди своїм грандіозним промахом

Переглядів 4107
Данило Моісеєнков
1 голос
Артем Довбик проти Неманьї Гуделя. Фото: Getty Images
Вболівальники Жирони відреагували на гру українського нападника Артема Довбика в матчі третього туру Ла Ліги проти Севільї, який каталонці виграли із рахунком 2:1.

У суботу, 26 серпня, Жирона на виїзді обіграла Севілью із рахунком 2:1 в матчі третього туру Ла Ліги завдяки голам Янхеля Еррери та Алейша Гарсії.

Український нападник Артем Довбик вийшов на поле у другому таймі, змінивши капітана каталонців Крістіана Стуані. В кінці зустрічі форвард мав вигідний гольовий момент, проте не потрапив у порожні ворота Севільї.

Відео епізоду з промахом Довбика дивіться у нашому телеграм-каналі за посиланням

Вболівальники Жирони прокоментували гру Довбика, зокрема виділивши з негативного боку його оборонні дії та той самий нереалізований момент.

«Те, щоб він не забив явний момент, може статися з кожним. Але мені не сподобалася гра Добика в захисті. З останніх 9 матчів, які ми провели, я давно не бачив, щоб гравець, який вийшов на поле лише на кілька хвилин, так мало тиснув на м'яч, щоб заважати захисникам суперника, коли це було так необхідно в даній ситуації», – @rogergarsa.

«Артем Довбик, ну то фейл дня був», – @a.nd.rii.

«Що зробив Довбик? Як він міг промазати? Жирона виграла, але їм сьогодні пощастило», – @erdemesenturk.

«Те, що Артему Довбику не вдалося забити у порожні ворота... дев'ятка Жирони, як так? Було б 3:1, якщо він забив, боже, і це найдорожче підписання в історії Жирони... цей українець має голову в іншому місці», – @Querida666.

«Який момент змарнувала Жирона? Жахливий промах Артема Довбика», – @CValdezDT.

  • Нагадаємо, що за українського форварда каталонський клуб заплатив більше семи мільйонів євро. Контракт Артема розрахований до 2028 року.
  • Також у складі Жирони виступає Віктор Циганков, угода якого діє до 2027 року.
  • Після цієї перемоги каталонців з сімома очками піднялася на друге місце в Ла Лізі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт