Новини

Інтер Маямі епічно врятувався від поразки в МЛС: Кривцов та Ко не знають перемог чотири гри поспіль

Переглядів 822
Олександр Карпенко
3 голоси
Сергій Кривцов. Фото: Google
Інтер Маямі не зміг переграти Коламбус у домашній грі 21 туру регулярного чемпіонату МЛС серед команд Східної конференції. Поєдинок завершився з рахунком 2:2.

Інтер, який проводив другий поєдинок під керівництвом Херрардо «Тата» Мартіно, двічі був змушений відігруватися минулої ночі.

Нічийний рахунок у матчі протримався до 33-ї хвилини, коли півзахисник Коламбуса Нагбе наважився пробити з лету, що стало сюрпризом для голкіпера Інтера.

По перерві команда Сергія Кривцова вирівняла становище на табло зусиллями Кампани, який на 57-й хвилині зробив рахунок 1:1. Коламбус після пропущеного голу додав у атаці та змусив захисників Інтера обрізатися перед власними воротами, а Раміресу вдруге зробити гостей лідерами.

Інтер, який не хотів програвати перед власною публікою, пішов у ва-банк та на 90-й хвилині Мартінес ударом бісіклетою подарував команді із Флориди нічию. До слова, автор першого голу Кампана відзначився асистом.

Фінальний свисток зафіксував підсумковий результат – 2:2.

Не вдалось завантажити відео.

  • Кривцов, який у матчі з Коламбусом відіграв від свистка до свистка, отримав від аналітиків другу найгіршу оцінку серед гравців Інтер Маямі (6,1 бала) після голкіпера Дрейка Каллендера (5,8).
  • Інтер Маямі провів 20 матчів, набрав 17 очок та замикає таблицю Східної конференції МЛС, чекаючи на приїзд культового аргентинця Лео Мессі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт