Новини

Інтер Маямі Кривцова отримав нового коуча: він раніше тренував у Барсі Мессі і Бускетса, які перейшли до клубу MLS

Переглядів 7937
Дмитро Котков
2 голоси
Мартіно - новий тренер Інтер Маямі. Фото: Інтер Маямі
Сергій Кривцов отримав нового коуча. Українець працюватиме під керівництвом досвідченого Херарда Мартіно, який очолив американський Інтер Маямі.

Новим головним тренером американського Інтер Маямі став 60-річний аргентинець Херардо Мартіно. Про це повідомляє офіційний сайт клубу MLS. Деталі угоди не розголошуються.

Аргентинський спеціаліст вже працював у MLS з Атлантою, з якою він став чемпіоном у 2018 році. Тоді ж Херардо було визнано найкращим тренером року.

До нового періоду в Маямі Мартіно працював зі збірною Мексики, яку він залишив після чемпіонату світу-2022 у Катарі. В Європі цей досвідчений тренер відомий роботою в Барселоні в сезоні 2013/2014.

  • Інтер Маямі, власником якого є легендарний Девід Бекхем, раніше тренував Філ Невілл. 
  • За цю американську команду грає український захисник Сергій Кривцов, який в Європі відомий виступами за донецький Шахтар. 
  • Інтер Маямі зробив серйозні придбання, підсилившись колишніми футболістами Барси Ліонелем Мессі та Серхіо Бускетсом, які грали під керівництвом Мартіно за каталонців. Також американський клуб може поповнити захисник «блаугранас» Жорді Альба.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт