Новини

«Інтерес цих клубів також був предметним»: ексфорвард Дніпра-1 розповів, де міг опинитися, крім Жирони

Переглядів 5055
Артем Жилінський
1 голос
Артем Довбик. Фото: ФК Жирона
Нападник Жирони та національної збірної України Артем Довбик розповів про зацікавленість французьких та італійських клубів перед трансфером до іспанської команди.

Артем Довбик в ексклюзивному інтерв’ю для Sport-express.ua розповів про перемовини із клубами Ліги 1 та Серії А (Торіно, Лаціо, Болонья, Марсель, Труа). Українець згадав складнощі, які були під час перемовин.

«Інтерес цих клубів також був предметним, але більшість із них хотіли довести перемовини до серпня, щоб продати максимально дорого своїх нападників (яких вони врешті-решт продали) і потім переключитися на мене. 

Можу сказати, що конкретно в цьому році були пропозиції від інших клубів, досить іменитих у своїх чемпіонатах, які зараз грають у єврокубках, але я вибрав Жирону й радий цьому вибору».

Довбик заявив, що його перехід міг зірватися, адже Мідтюллан також впливав на перемовини. Форвард також відзначив роль Циганкова.

«Мій трансфер взагалі був непростим, тому що все мало задовольнити не тільки мене, а й СК Дніпро-1 та Мідтюллан. Жирона в особі Пере Ґвардіоли зіграла на випередження і змогла оперативно знайти спільну мову і з українським, і з данським клубом. І найголовніше – в інших зацікавлених клубах не було Циганкова», — заявив Довбик. 

  • Артем Довбик перейшов до Жирони з Дніпра-1 за понад сім мільйонів євро, ставши найдорожчим трансфером в історії цього каталонського клубу.
  • В цьому сезоні українець вже зіграв за свій новий клуб в трьох матчах (загалом 71 хвилини), забив один гол.
  • Контракт українця з Жироною чинний до 2028 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт